ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, ВИПУСКНИКИ ТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ!

Ситуація, яка склалася в Україні у зв’язку із загальнонаціональним карантином, вносить багато коректив в наші життєві плани. Розуміємо, що ви стоїте на порозі свого дорослого життя і у вас багато хвилювань, багато питань щодо закінчення коледжу та вибору подальшої долі. Це дуже відповідальний для вас час. Але ви не самотні! Поряд з вами ми, викладачі та адміністрація закладу. Ми готові відповісти на всі ваші запитання, допомогти у підготовці до сесії, надати будь-яку пораду, підтримати та зорієнтувати вас у цей важкий життєвий період. Поряд з вами ваші батьки, які вірять у вас та пишаються вами. Ми разом подолаємо всі ті труднощі, що пов’язані з карантином та із закінченням навчального року. Повідомляємо, що для студентів-випускників захисти дипломних проектів проводитимуться вчасно, за розкладом у навчальному закладі з дотриманням всіх санітарних норм, запроваджених на період карантину.

Випускникам коледжу, які мають намір продовжити свою освіту та вступити до вишу, щиро радимо звернути увагу на спеціальності та умови вступу до Національної металургійної академії України та до Криворізького металургійного інституту НМетАУ. Рішення продовжити навчання саме в цих закладах надасть вам багато перспектив та переваг. Це і високопрофесійний склад науково-педагогічних працівників, і наявність модернізованої матеріально-технічної бази для навчання та проходження практики. Ви завжди можете розраховувати на допомогу викладачів, які опікуються кожним студентом, але при цьому і самі маєте докласти зусиль, щоб ваш життєвий шлях був успішний. Доказом цього є високі посади директорів металургійних підприємств та фірм, які обіймають наші випускники. І саме головне – заклад забезпечує вступ за державним замовленням (бюджетні місця); навчання за скороченим терміном (зарахування на ІІ курс); стипендію; гуртожиток. У разі вступу на контракт – в Криворізькому металургійному інституті НМетАУ найнижчі ціни в регіоні.

Контакти: 067 595 90 45;  електронна адреса

suslo.natalia.valerievna@gmail.com;   сайт – http://kmi.dp.ua;

Адреса: м. Кривий Ріг, вул. Степана Тільги, буд. 5

Щиро бажаємо вам успішного закінчення навчального року, кожному з вас упевненості в собі, у власних силах, у свою велику мету, у свою долю. Це перша запорука щасливого майбутнього!

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, ВИПУСКНИКИ ТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ!