Шановні викладачі, студенти, співробітники коледжу!

Щоденна боротьба з поширенням коронавірусу в Україні триває. Загальнонаціональний карантин  продовжено до 24 травня. Такий крок змушує нас вчитися жити і працювати в нових умовах. Безумовно, це дається важко, можливо, не усі готові до зустрічі із серйозним ворогом – пандемією.

Мною, директором, прийнята відповідна низка наказів, які знаходяться у відкритому доступі на сайті коледжу (kkht.dp.ua) і з якими ви можете ознайомитися. Я переконана, що наш колектив обов’язково подолає проблеми, які виникають у зв’язку з карантином. Ми піклуємося про матеріальне забезпечення коледжу, своєчасну оплату праці та виплату стипендій.

З перших же днів налагоджено тісну співпрацю між усіма учасниками освітнього процесу, проводиться постійний моніторинг епідемічної ситуації та стану здоров’я кожного студента і кожного працівника. Адміністрація перебуває на постійному  зв’язку з усіма викладачами і координує організацію освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання студентів. Практично всі викладачі спецдисциплін та загальноосвітніх предметів розміщують необхідні матеріали – лекції, завдання для практичних робіт та самостійної роботи, тести для перевірки знань на електронних ресурсах у веб-сервісі Googl, Zoom та ін..  За потреби викладачі проводять індивідуальні консультації для студентів за допомогою Viber та Telegram каналів, тобто усі перебувають “on-line” і в постійній взаємодії.

Дякую усім викладачам, які відповідально поставились  до своїх обов’язків, налагодили дистанційно діалог зі студентами, використовуючи сучасні інформаційні технології для навчання.  Дякую усім нашим студентам, які в умовах карантину добросовісно виконують самостійну роботу.

Вірю, що і надалі колектив коледжу гідно відповідатиме на всі виклики сьогодення.

Щиро зичу всім міцного здоров’я, успіхів в роботі і навчанні! Разом ми все здолаємо!

 

Директор КТК НМетАУ   О.І. Китач

Звернення директора коледжу