ОГОЛОШЕННЯ

для працівників

Криворізького технічного коледжу НМетАУ

 

 

Про «Карту криворіжця»

 

 

На підставі рішення виконкому Криворізької міської ради 10.02.2021 №58 «Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 18.09.2019 №425 «Про затвердження Положення про багатофункціональну електронну «Картку криворіжця», Порядку її видачі, обігу та припинення дії, Положення про реєстр її утримувачів», особам, зареєстрованим (облікованим) у Кривому Розі «Картка криворіжця» видається на безоплатній основі коштом бюджету Криворізької міської територіальної громади.

На підставі пункту 1.2.3. Порядку видачі, обігу та припинення дії багатофункціональної електронної «Картки криворіжця», особи, зареєстровані (обліковані) у Кривому Розі подають анкету-заяву до Комунального підприємства «Центр електронних платежів» Криворізької міської ради, за переліком документів, передбаченим пунктом 1.4. (паспорт громадянина України з відомостями про реєстрацію місця проживання (у разі наявності паспорта у формі ID-картки, надається довідка про реєстрацію місця проживання або місця перебування), довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків).

Якщо вищезазначені особи не зареєстровані (не обліковані) у Кривому Розі, «Картка криворіжця» видається на платній основі.

Детально з рішенням можна ознайомитись на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету за посиланням: https://so.kr.gov.ua/ua/treezas_so/pg/5105977777_d2/.

Враховуючи вищезазначене, працівники, самостійно замовляють «Картку Криворіжця» звернувшись до
–                   Комунального підприємства «Центр електронних платежів» у приміщенні Центру надання адміністративних послуг «Віза», площа Молодіжна,1;
  • Районних центрів прийому громадян:
Тернівський район

вулиця Короленка, 1а

Інгулецький район

проспект Перемоги, 45

Довгинцівський район

вулиця Дніпровське шосе, 16

Саксаганський район

вулиця Володимира Великого, 32

 

Особи пільгових категорій, місце проживання яких зареєстровано (обліковано) у місті Кривому Розі (у тому числі внутрішньо переміщеним особам), можуть подати анкету-заяву до департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради й управління праці та соціального захисту населення виконкому районної в місті ради за місцем реєстрації.

Виготовлення «Картки криворіжця» є добровільною справою.

 

З 01.05.2021 тільки «Карта криворіжця» буде підставою для безоплатного проїзду в міському комунальному транспорті.

 

Про «Карту криворіжця» для працівників