55 РОКІВ ЗВЕРШЕНЬ І ПЕРЕМОГ

 

Нещодавно наш коледж відсвяткував свій ювілей. Це чудова дата – 55 років звершень і перемог. Саме стільки існує наш навчальний заклад, який у ті далекі роки був названий Криворізьким хіміко-технологічним технікумом.

Довгий час ми називалися коксохімічним технікумом НМетАУ, але життя не стоїть на місці, і ось уже третій рік, як ми з гордістю носимо назву Криворізький технічний коледж НМетАУ . Хочеться зазначити, що зміни відбулися не тільки у назві навчального закладу, а в першу чергу у його роботі. Криворізький технічний коледж – це прогресивний сучасний заклад вищої освіти. Він один із перших в області отримав ліцензію на підготовку молодших бакалаврів. Але найбільша гордість – наші студенти, які під керівництвом висококваліфікованих викладачів посідають перші місця у предметних олімпіадах регіону і області, виборюють першість у спорті, беруть участь у всеукраїнських практичних конференціях з фахових дисциплін.

Ми не лише готуємо затребуваних спеціалістів для різних галузей наших і закордонних підприємств, саме тут відбувається становлення молодої людини як творчої особистості, розкривається її потенціал, формується світогляд. Особливий акцент робиться на формування лідерських здібностей у молоді, щоб наша діти достойно відповідали на усім викликам сучасного світу.

Робота студентської ради у 2018 році була визнана найкращою серед усіх вишів міста. Волонтерський рух, започаткований попереднім складом студради, активно продовжується і сьогодні. Волонтери нашого коледжу відомі не тільки у місті, а й в Україні. Виховання людяності, небайдужості, толерантності у молодого покоління – це завдання стоїть на одному щаблі із якісною професійною підготовкою спеціалістів.

Можливо, комусь наші досягнення видаються досить скромними, та ми підійшли до свого ювілею сповненими рішучості і натхнення. Нам є над чим працювати. І нехай життя вимагає змін, ми готові до них.

 

55 РОКІВ ЗВЕРШЕНЬ І ПЕРЕМОГ