«Студентська осінь»

 

Буря емоцій, «драйв» на сцені, шквал аплодисментів у глядацькій залі- це ще не всі епітети, якими хочеться висловити свої враження від побаченого і почутого в палаці культури «Металург», де вкотре була проведена спільна для навчальних закладів НМетАУ  концертна програма «Студентська осінь».

Головним завданням наших Вузів є підготовка висококласних спеціалістів, які були б затребувані на ринку праці. Проте поряд із навчанням пріоритетним завжди є виховання молодої людини. Одним із напрямків цієї роботи- розкриття талантів у студентів, які , здавалося б, аж ніяк не причетні до  творчої професії.

Але кожного разу переконуєшся, що в креативності, у вмінні себе показати, у кількості талантів наші технічні навчальні заклади можуть посперечатися із спеціалізованими ВУЗами.

І все це було б неможливо, якби нас не об’єднувала спільна мета- зробити студентське життя цікавим, насиченим гарними подіями. Коли між нашими КТК, КМІ та коледжем НМетАУ панує дружба, взаємна підтримка, коли ми робимо одну справу, то виходить просто здорово! Бо ми одна дружна родина! Браво НМетАУ!

Студентська осінь