Шановні працівники коледжу, студенти!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапора та з 32-ю річницею Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята злагоди і миру, єднання людей в ім’я процвітання рідної країни. Прапор – це наша незалежність, наш дух, честь і слава.

Цьогоріч Україна відзначає свої річниці в умовах повномасштабної війни з московським окупантом. Ще одне випробування на міцність проходить український народ і це об’єднало нас. Наша нація стала ще сильнішою, ще згуртованішою, ми готові платити за свою свободу найдорожчу ціну та пам’ятаємо всіх, хто здобуває її для нас на полі бою.

Низький уклін та щира подяка нашим незламним захисникам за кожен прожитий день. Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре усвідомлюємо, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас, ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни. Тож єднаймося, допомагаймо одне одному, спільно будуймо Україну!

У ці святкові дні щиро зичимо усім злагоди в родинах, міцного здоров’я, добробуту, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання  України та її народу. Бажаємо всім мирного неба, під яким нехай завжди майорить жовто-блакитний прапор незалежної України! Свято віримо в нашу перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! Ми – українці і пишаємося цим!

Україна переможе! Слава воїнам – Героям України! Слава Україні!

 

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!