«НА СТРУНАХ СЕРЦЯ, НАТХНЕННЯ, ЛЮБОВІ»

28 березня у читальній залі бібліотеки коледжу відбувся традиційний, присвячений Всесвітньому дню поезії, літературний вечір, організований та підготовлений працівниками бібліотеки. І знову у ньому змогли прийняти участь як студенти, так викладачі і співробітники нашого коледжу.

Більше того! У цьому році до шанувальників поезії приєдналися гості. Психолог середньої школи №94, випускник нашого навчального закладу (у минулому – студент групи ОКЗ-81), Ликов Олександр Вікторович, у декількох реченнях підкреслив значення та вплив поетичного слова для розвитку пам’яті людини, а ще – прочитав глядачам поезії Олександра Пушкіна та Костянтина Симонова. Студентка першого курсу гірничого коледжу – Мартинюк Юлія – виступила, як автор власних віршів: «Осінь»,Життя триває…», «Тихими кроками небо світає…»

Ведучими заходу були Бесарабчик Єлизавета (ХМ 17 1/9) та Кирпичов Анатолій (АТ 16 1/9). А серед учасників були представники і першого ( Золотарьова Катерина, Смагін Ростислав, Смірнов Станіслав, Шеремет Лілія), і другого (Гурова Поліна, Мерлиця Аня), і третього (Ярмолюк Богдан) курсів. Звучали вірші як відомих майстрів поетичного слова: Василя Симоненка, Євгена Євтушенка, Бориса Олійника, Володимира Маяковського, Володимира Висоцького, так і тих, кого учасникам «підказав» інтернет: Мишель Лазарєв, Таіna, Варданія Даут.

Мали змогу глядачі послухати і авторське виконання поетичних творів: викладачів Бражник Л.О., Приступи І.В. та завідувача бібліотеки Козлової Л.А.

Серед глядачів на заході були представники інших коледжів нашого міста: гірничого, медичного, політехнічного, будівельного, та коледжу металургійної академії.

За відгуками присутніх,  вечір поезії пройшов лірично, хвилююче та душевно. Як підкреслила викладач гірничого коледжу, «поезія відкриває душу для більш яскравого сприйняття життя»

НА СТРУНАХ СЕРЦЯ, НАТХНЕННЯ, ЛЮБОВІ