22.02.2024 р. у ВСП «Криворізький технічний фаховий коледж ДУЕТ» викладачами циклової комісії економіки та підприємництва  проведена загальноміська науково-практична онлайн – конференція «Економіка у післявоєнний період: відновлення, перспективи розвитку».

До виступів була залучена талановита молодь, яка обмінювалася знаннями і досвідом вирішення практичних задач окресленої тематики, розширення наукового світогляду.

Мета конференції полягала в розгляді та обговоренні економічного відновлення України післявоєнного періоду, висвітлення поточного стану та перспектив розвитку, сприяння обміну досвідом та висвітлення ключових викликів та можливостей у сучасному економічному контексті.

Мова йшла про сучасні інформаційні технології в поствоєнному відновленні; інвестиційні процеси у післявоєнній відбудові; про міжнародні економічні відносини України в умовах військових дій та  післявоєнного відновлення; про інновації в галузевому машинобудуванні для відновлення економіки України; екологічні виклики під час війни в Україні та способи їх подолання.

Дякуємо учасникам конференції та їх науковим керівникам.

(більше фото у нашому Facebook)

Онлайн–конференція «Економіка у післявоєнний період: відновлення, перспективи розвитку»