Шановні студенти та батьки!

Відокремлений структурний підрозділ «Криворізький технічний фаховий коледж Державного університету економіки і технологій», керуючись ч. 7 ст. 73 Закону України «Про фахову передвищу освіту», яка встановлює, що заклад фахової передвищої освіти має право змінювати плату за навчання не більше одного разу на рік і не більш як на офіційно визначений рівень інфляції за попередній календарний рік, взявши за основу офіційно визначений Державною службою статистики України рівня інфляції за 2022 рік, що дорівнює 26,6%, повідомляє про збільшення вартості навчання у 2023-2024 навчальному році для здобувачів фахової передвищої освіти, які навчаються за рахунок коштів фізичних (юридичних) осіб на денній та/або заочній формі навчання.

 

Збільшення розміру плати за навчання проведено в межах офіційно визначеного Державною службою статистики України рівня інфляції за 2022 рік та дорівнює: для денної форми навчання – 15%; для заочної форми навчання – 10%.

 

Просимо осіб, з якими укладено договори про надання освітніх послуг (контракт), прийти до приймальні директора (другий поверх, кабінет №226) для укладання додаткової угоди до договору про надання освітніх послуг (контракту). При собі мати документ, що посвідчує особу. Режим роботи приймальні директора: з понеділка по п’ятницю: з 9:00 до 16:00; обідня перерва з 12:00 до 12:30.

 

Наказ про індексацію оплати за навчання від 21.06.2023 р. № 54-од.

Повідомлення про індексацію