01.03.23 р. в історії коледжу з’явилася нова сторінка. Її достойно продовжуватиме підростаюче покоління, бо саме молодь найактивніше залучатиметься до відбудови України після перемоги над російською ордою. На відзнаку входження Криворізького технічного фахового коледжу та Криворізького металургійного фахового коледжу в структуру Державного університету економіки і технологій на території коледжу відбулася знакова подія за участі в.о. ректора ДУЕТ Андрія Шайкана, проректора Валентина Орлова, в.о. директора Навчально-наукового економічного інституту Руслана Дутчака.

В.о. директорів коледжів Віта Макаренко та Віктор Батарєєв, студенти, викладачі, співробітники коледжів висадили молоденькі дубки та калину. Віддавна дуб називають деревом для нащадків. Він шанується як символ українського народу, символ довголіття, могутності, мудрості і незламності. Калина — це символ волі та незалежності рідної землі, отчого краю. Це символ мужності людей, що пролили кров за Батьківщину в боротьбі з ворогами.

Відтепер вони ростимуть, символізуючи  єдність та плідну співпрацю Криворізького технічного фахового коледжу і Криворізького металургійного фахового коледжу в структурі Державного університету економіки і технологій. Ми готуємо майбутній талановитий молодий потужний потенціал — ресурс відродження країни!

Свято віримо в нашу перемогу та світле майбутнє України!

                   

       

Разом ми незламні