МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ  УКРАЇНИ

 

НАЦІОНАЛЬНА  МЕТАЛУРГІЙНА   АКАДЕМІЯ     УКРАЇНИ

КРИВОРІЗЬКИЙ   ТЕХНІЧНИЙ   КОЛЕДЖ

вул. Степана Тільги, 40  м. Кривий Ріг, 50103, Україна, ЄДРПОУ 00193329

Тeл.   (0564) 94-76-37    E-mail: ktknmetau@ukr.net

 

 

                                                        НАКАЗ

 

13.11.20 р.                                  м. Кривий Ріг                      ­­­­­­­­­­­­­№________________

 

Про організацію навчального процесу

з 16.11.20 р. по 30.11.20 р.

 

 

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні, спричиненої поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19), керуючись рекомендаціями МОН України (№1/9 – 626 від 13.11.20 р.) щодо впровадження змішаного навчання у закладах фахової передвищої та вищої освіти

 

       НАКАЗУЮ:

 

1 Продовжити навчання здобувачів вищої освіти  у змішаній формі з 16.11.20 р по 30.11.20 р. з використанням засобів інформаційно-комунікаційних технологій (Zoom, G Meet, електронна пошта, телефон та інших онлайн-сервісів):

  • Забезпечити проведення практичних занять, консультацій по курсовим проектам (згідно графіка) в навчальному закладі з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм; лекційні заняття – дистанційно.
  • Здійснювати, як виняток, контрольні заходи в години проведення консультацій в індивідуальному порядку з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм. По можливості проводити консультації з використанням засобів дистанційної комунікації.

1.3 З метою кращої підготовки студентів ІІ курсу до здачі ЗНО та за згодою батьків організувати проведення занять з української мови, математики, історії, англійської мови в навчальному закладі (згідно графіка).

1.4 Провести зимову заліково-екзаменаційну сесію очно згідно розкладу.

2 Заборонити доступ студентів у приміщення коледжу за винятком:

2.1 проведення індивідуальних консультацій;

2.2 проведення практичних робіт;

2.3 проведення занять зі студентами ІІ курсу з української мови,

математики, історії, англійської мови.

3 Завідувачкам відділень Сусідко А.М. та Кришталь А.В., методисту   Зібровій Т.В., методисту відділення Пилипчак Н.О. контролювати хід та стан дистанційного та очного навчання студентів.

4 Педагогічним працівникам коледжу:

4.1.Переглянути індивідуальні плани з усіх видів діяльності, внести до планів відповідні зміни та узгодити їх з головами циклових комісій;

4.2 Забезпечити видачу студентам навчально-методичних матеріалів в електронному вигляді для самостійного опрацювання цих матеріалів.

5 Під час роботи закладу у «змішаному» режимі дотримуватися всіх протиепідемічних заходів: використання дезінфікуючих та антисептичних засобів, миття рук, регулярне прибирання аудиторій, їх провітрювання, використання всіма учасниками освітнього процесу засобів індивідуального захисту.

6 Довести зміст цього наказу до відома всіх педагогічних працівників коледжу.

7 Відповідальність за виконанням наказу покласти на заступника директора з НР Соломяну Т.В., зав.відділеннями, голів ЦК, класних керівників, викладачів.

7.Загальний контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Директор коледжу                                                                  О.І.Китач

Наказ про організацію навчального процесу