Конкурсна програма

 

«Студентські роки – найщасливіші  у житті кожної людини. Це час, коли відбувається становлення особистості, обирається подальший шлях. Це час першого кохання». Ось такими словами розпочалась конкурсна програма для студентів першого курсу  нашого коледжу. По традиції  цей захід проводиться у листопаді і присвячується Міжнародному Дню студента. Ось і цього року, першокурсники вразили своїми талантами. Програми груп були насичені різними жанрами, тому  журі  було важко обрати переможців.

Флешмоб груп ТЕ та ХМ, ХТІ -19 1/9, під керівництвом Колесник Ірини Володимирівни  та Сімонової Галини Федорівни, сподобався своєю енергійністю, відчуттям єдності колективу, вдало підібраним музичним супроводом.

Оригінальним був виступ класного керівника групи АТ-19 1/9 Демидюк Надії В’ячеславівни. Її вдалося поєднати хореографію і карате…

Гра на гітарі Толстухи Костянтина студента групи АТ-19 1/9, не залишила байдужим нікого. Навчання у коледжі   Костя поєднує із навчанням у музичній школі.

Дуже сподобався виступ студента групи ПТ-19 1/9 Тлусенко Олексія та  його подруги Сичьової Катерини. Це була високопрофесійна хореографія. Їх танок  був неперевершеним! І не дивно, адже вони чемпіони України 2019 року і чемпіони Світу 2018 року з класичних танців.

Браво, першокурсники!

Конкурс студентів 1 курсу