22 листопада в ПК «Металург»  традиційна була проведена святкова концертна програма « Студентська осінь -2018 » . З кожним роком тема заходу  стає кращою і змістовнішою. У цьому році автори «Студентської осені» запропонували глядачам поринути у музику, спів і танці 60-х,70-х,90-х років. Особливою «родзинкою» програми був відеоматеріал історії розвитку нашого рідного міста. Дуже зворушливі були кадри вулиці де знаходяться наш коледж та інститут НМетАУ у 1945 та 1960 роках.

Викладацький колектив КМІ НМетАУ знову вразив своєю акторською грою. Показ мод недавнього минулого виглядав неперевершено!

З нетерпінням ми чекали виступ  нашої групи «Міраж», і недарма. Музична композиція « Музика нас связала» у виконанні солістки Анастасії Фрідріх та «псевдо гітаристів» Щербака Олександра та Лукашенко Андрія «запалила» всіх глядачів.

Зал  «шаленів» від накалу емоції. Тож колектив КТК НМетАУ висловлює вдячність Наталії Сусло, Марині Воліковій, Наталії Терещенко за організацію «осені», яка заставила здобути осінню депресію, підняла настрій, налаштувала на позитив .

Н. Коренюк

Студентська осінь -2018