«12» грудня 2018 року на базі Криворізького технічного коледжу «Національної металургійної академії України» відбувся конкурс науково-пошукових робіт  «STEM- підхід до прогресивних технологій».

Учасники конкурсу – це наша еліта, майбутнє наукової діяльності України. Своїми знаннями вони рухатимуть нашу країну вперед.

 

Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованої молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, надання допомоги у виборі та здобутті професії.

З метою безпосереднього спілкування молодих учених – учнів шкіл міста та студентської молоді, ознайомлення з новими розробками в галузі науки і техніки Криворізький технічний коледж щорічно проводить конкурс науково-пошукових робіт серед учнів 9-11 класів навчальних закладів           м. Кривого Рогу, а цього року до нас приєдналися і студенти технікумів і коледжів міста.

Різноманітність, якість виконання проектних робіт та активність учасників вразила членів журі. Роботи конкурсантів були поділені на групи: науково-дослідна, пошукова, практична і  оцінювалися журі за самостійністю виконання, якістю підготовленої доповіді, якістю презентації, повнотою розкриття, практичністю застосування.

Підводячи підсумки конкурсу науково-пошукових робіт, голова журі, к.т.н. доцент кафедри «Інженерія та машинобудування» Криворізького металургійного інституту НМетАУ Засельський Ігор Володимирович вручив грамоти переможцям та сертифікати досягнень керівникам проектів.

STEM- підхід до прогресивних технологій